Η WHF καλεσμένη στην παρουσίαση του λευκώματος της Δεσποινας Κατσωχη προέδρου και ιδρύτρια της ΑΚΟΣ με τον τίτλο «ΑνθίΖΩ»

Η WHF ήταν καλεσμένη στην παρουσίαση του λευκώματος της Δέσποινας Κατσώχη προέδρου και ιδρύτρια της ΑΚΟΣ με τον τίτλο «ΑνθίΖΩ».

Η παρουσίαση έγινε στις 29 Νοεμβρίου στην Αίθουσα «Γιάννης Μαρίνος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. με παρουσία πλήθους κόσμου.

Το λεύκωμα είναι μια απόδοση της φύσης στις τέσσερις εποχές του χρόνου που μας καλεί να συνειδητοποιήσουμε ότι για ν’ ανθίσουμε πρέπει να ζούμε σε αρμονία με τη φύση.

Για το λεύκωμα μίλησαν η ηθοποιός, στιχουργός και συγγραφέας Ελένη Ζιώγα, ο ομότιμος καθηγητής Ψυχιατρικής ΕΚΠΑ Παύλος Σακκάς και η ογκολόγος/ακτινοθεραπεύτρια και πρόεδρος της ΑΚΟΣ δρ Δέσποινα Κατσώχη. Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου.

Ακολούθησε το Οργανικό σύνολο υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μανόλη Ανδρουλιδάκη που απέδωσε ρεπερτόριο εμπνευσμένο από τη φύση.

Στο «ΑνθίΖω» η πρόεδρος της ΑΚΟΣ δρ Δέσποινα Κατσώχη, συνδυάζει την επιστημονική της ιδιότητα με την καλλιτεχνική της ματιά ως φωτογράφου.

Μας θυμίζει ότι πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση με όλες μας τις αισθήσεις και παρόντες με επίγνωση.

Το «ΑνθίΖω» αποτελεί επιστέγασμα της επιστημονικής και κοινωνικής προσφοράς της μέσα από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία ΑΚΟΣ, η οποία αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης για να διασφαλίσουμε πολλά και ποιοτικά χρόνια ζωής ενώ παράλληλα στηρίζει μέσα από δράσεις τους αποθεραπευμένους από τον Καρκίνο.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του λευκώματος θα διατεθούν για τους σκοπούς και τις δράσεις της ΑΚΟΣ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην κ. Κατσωχη που είναι συγχρόνως και ambassador της WHF στηρίζοντας και τον δικό σκοπό για την ενδυνάμωση των γυναικών για την γυναικεία υγεία.