Επιστηµονική εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Women’s Health First σε συνεργασία µε τον Δήµο Γλυφάδας με αφορµή την γιορτή της Μητέρας

Με αφορµή την γιορτή της Μητέρας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 επιστηµονική εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Women’s Health First σε συνεργασία µε τον Δήµο Γλυφάδας στο κινηµατοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» µε θέµα “Η γυναικεία υγεία πυλώνας της οικογένειας και της κοινωνίας”.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η εξαιρετική δηµοσιογράφος Υγείας και Αmbassador της Women’s Health First κα Φωτεινή Γεωργίου. Ʃτην συνέχεια ο δήµαρχος Γλυφάδας κ. Γεώργιος Παπανικολάου απηύθυνε χαιρετισµό, αναφερόµενος στην ιδιαίτερη αξία εορτασμού της γιορτής της Μητέρας και στην ανάγκη ενδυνάμωσης των Γυναικών µέσα από τέτοιες επιστηµονικές εκδηλώσεις.

Ακολούθησαν ενδιαφέρουσες διαλέξεις από τα Ιδρυτικά μέλη της WHF και σχολιασμός-εισηγήσεις από εξαιρετικούς συναδέρφους γυναικολόγους, τον κ. Γεώργιο Ταβερναράκη Μαιευτήρα Γυναικολόγο και Εντεταλµένου Δηµοτικού Ʃυµβούλου του Δήµου Γλυφάδας και τις κ.κ Χριστίνα Βάντζου, Σοφία Ιβανίδου, Διονυσία Κουτσιουρούμπα Μαιευτήρες Γυναικολόγους της Γλυφάδας. Επίσης, στον σχολιασμό συμμετείχαν και άλλοι συνάδερφοι ιατροί διαφορετικών ειδικοτήτων, η κα Ελεονώρα Ʃαπουνάκη, Οφθαλµίατρος και Αντιδήµαρχος Διοικητικού και Δηµόσιας Υγείας του Δήμου Γλυφάδας και ο κ. Νίκος Βρυζίδης, Παθολόγος και Εντεταλµένος Ʃύµβουλος Δικτύων. Η γυναικεία υγεία αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις και χρειάζεται πολυδιάστατη προσέγγιση απ’ όλους τους επαγγελματίες υγείας.

Στα προεδρεία συμμετείχαν γυναίκες μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Γλυφάδας, οι οποίες συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης και έδωσαν το στίγµα τους µε εξαιρετικά σχόλια.

Ακολούθησε γόνιµος και εποικοδοµητικός διάλογος µε το κοινό που προσήλθε στην εκδήλωση, στην οποία µοιράστηκαν και πολύ ωραία αναμνηστικά-συμβολικά δώρα.

Η εκδήλωση αυτή ήταν ένα δώρο από την Women’s Health First και τον Δήµο Γλυφάδας για την Γιορτή της Μητέρας σε όλες τις Γυναίκες του Δήµου, και όχι µόνο, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τόσο ενδιαφέροντα επιστηµονικά θέµατα.

Ευχαριστούµε από καρδιάς τον Δήµο Γλυφάδας, τον Δήµαρχο Γλυφάδας κ. Γεώργιο Παπανικολάου, τον συναδελφό µας κ. Γιώργο Ταβερναράκη για την εξαιρετική βοήθεια του στην οργάνωση της εκδήλωσης, τις Δημοτικές Ʃυµβούλους του Δήμου Γλυφάδας, τις συναδέλφους γυναικολόγους, τους συναδέλφους ιατρούς και το υπέροχο κοινό για την ενεργή συµµετοχή τους.

Ευχαριστούµε τέλος όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης και τα υπέροχα δώρα που μοίρασαν.

Απο αριστέρα κα Γεωργίου, κα Δεληβελιώτου, κ. Ταβερνάκης, κα Τσιαούση, κα Παπακωνσταντίνου, κα Τσέτσα, κα Κρόκου

 

Η ιδρυτική ομάδα της WHF με τον συνδιοργανωτή κ. Ταβερνάρακη

 

Η κα Φωτεινή Γεωργίου, Δημοσιγράφος Υγείας και Ambassador WHF

 

Ο κ. Ταβερναράκης

 

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γ. Παπανικολάου

 

Η ιδρυτική ομάδα της Women’s Health First, μαζί με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γλυφάδας

 

H κα Καραβιδά, Συντονιστικό Μέλος WHF

 

H κα Χαλκιά, Γραμματέας WHF

 

Αμφιθέατρο

 

Αναμνηστικά για τη Γιορτή της Μητέρας

 

Η κα Δεληβελιώτου, Αντιπρόεδρος WHF

 

Η κα Παπαγιάννη, Ταμίας WHF

 

Η κα Τσιαούση, Πρόεδρος WHF

 

Η κυρία Παρασκευή Τσέτσα, Συντονιστικό Μελος της WHF