Η Women’s Health First προσκεκλημένη σε δύο Ημερίδες ενδυνάμωσης “STOP period SHAMING” ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ

🌷 Η Women’s Health First προσκεκλημένη σε δύο Ημερίδες ενδυνάμωσης “STOP period SHAMING” ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ από το κίνημα για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας @strongme_woman, με την υποστήριξη της @always.greece και τη σύμπραξη της «Συμμαχίας των φύλων»

🎯 Στόχος των δύο ημερίδων ήταν η απενεχοποίηση του γυναικείου σώματος, η προαγωγή της υγείας των νεαρών γυναικών και η «απελευθέρωσή» τους από τα άκαμπτα κοινωνικά στερεότυπα για το φύλο και την περίοδο,  που καθορίζουν τις ζωές μας ακόμη και σήμερα.

🌹 Η Αντιπρόεδρος της WHF, Κατερίνα Δεληβελιώτου, μίλησε στην πρώτη ημερίδα που έγινε στις 31/05/2024 με τη στήριξη του Πανεπιστήμιου Πειραιώς και του  Δήμου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη, για τη συμβολή του πόνου της περιόδου στη δημιουργία του Period Shaming.

Στη δεύτερη ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Τουρνουά Βόλλευ στη Ναύπακτο στις 24/06/2024, η κα Δεληβελιώτου μίλησε για το τι πρέπει να γνωρίζει η έφηβη αθλήτρια για τη γυναικολογική της υγεία.

Η ημερίδα μεταδόθηκε σε live streaming, από την VCM Productions, στο κανάλι του Strong-me, με μετάφραση στην νοηματική από την HandsUp.