Χαλκιά Νεκταρία, ΜD

Μαιευτήρας-Γυναικολόγος

Η Νεκταρία Χαλκιά γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου κ ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μετά από πανελλήνιες εξετάσεις όπου κ έλαβε το πτυχίο Ιατρικής.

Εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Μαιευτικής /Γυναικολογίας στην Α΄Μ/Γ Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών ΠΓΝ Αλεξάνδρα κ έλαβε τον τίτλο ειδικότητας το 2004. Μετά από εκπαίδευση στο τμήμα Υπερήχων του ΠΓΝ Αλεξάνδρα, έλαβε την Κρατική Άδεια Υπερήχων στη Μαιευτική κ Γυναικολογία το 2005. Κάτοχος του Πιστοποιητικού Διαγνωστικής Κολποσκόπησης (HSCCP) από το 2008.

Εργάσθηκε ως επικουρικός επιμελητής Β΄ Μ/Γ στο Νοσοκομείο Καρπενησίου από όπου κ κατάγεται, το χρονικό διάστημα από 2004-2010. Από το 2010 έως σήμερα εργάζεται ως ελευθεροεπαγγελματίας γυναικολόγος στην Αθήνα και το Καρπενήσι όπου κ διαμένει μόνιμα.

Κάτοχος του Διπλώματος Ιατρικού Βελονισμού από την Ιατρική Εταιρία Βελονισμού Ελλάδας, από την Academy of Chinese Acupuncture κ Ωτοβελονισμού με ειδικές εφαρμογές στη Μαιευτική-Γυναικολογία από το Medical International School of Auricular Therapy.

Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ευρυτανίας από το 2018 και μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Καρπενησίου.

Είναι παντρεμένη κ έχει δύο αγόρια.

«Η φιλοδοξία μου μέσω της Woman’s Health First είναι γυναίκες υγιείς, δυνατές , ασφαλείς και ενημερωμένες ακόμη και σε κάθε απόμακρη γωνιά της Ελλάδας»

Χαλκιά Νεκταρία, MD