ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ – από την Women’s Health First σε συνεργασία με τη Μαιευτική/Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Με χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε Επιστημονική εκδήλωση για το κοινό που διοργανώνει η Women’s Health First σε συνεργασία με τη Μαιευτική/Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 στα Ιωάννινα, στον Πολιτιστικό χώρο «Δημήτρης Χατζής».

Η Womens Health First είναι μία πρωτοβουλία των Γυναικών Γυναικολόγων για την ενδυνάμωση των γυναικών και την ανάδειξη των υποεκτιμημένων αναγκών της γυναικείας υγείας.

Στις 12 Ιουνίου μαιευτήρες γυναικολόγοι, ιατροί διαφορετικών ειδικοτήτων, επαγγελματίες υγείας, consultants, ambassadors της WHF και το κοινό των Ιωαννίνων θα συναντηθούν σε έναν διάλογο για τις σύγχρονες προκλήσεις της γυναικείας υγείας.

Στόχος της συνάντησης, είναι να μεταφέρουμε την επιστημονική μας γνώση, να αναδείξουμε σύγχρονες ανάγκες και λύσεις, να φωτίσουμε αθέατες πτυχές και να ευαισθητοποιήσουμε το γυναικείο κοινό σε μία σύγχρονη προσέγγιση της γυναικείας υγείας.

Σας καλούμε όλες και όλους, να επιχειρήσουμε ως ειδικοί της γυναικολογικής υγείας, να ξεπεράσουμε τα όρια της κλινικής μας πρακτικής.

Ευελπιστούμε στην παρουσία σας και ανυπομονούμε για την ενεργή συμμετοχή σας στις επιστημονικές δραστηριότητες της WHF.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.